fejléc

Rólunk

Az OAMSZ Nonprofit Kft-t öt évvel ezelőtt kifejezetten az egész országra kiterjedő agrármeteorológiai szolgálat kiépítésére és működtetésére hoztuk létre.

Társaságunk hangsúlyozottan nem nyereségérdekelt, mert számunkra a kedvező áron történő értékesítés és ezzel a minél előbbi országos hálózat kialakítása a legfontosabb.

A KÖZGÉP közbeszerzési eljárásán elnyert „környezetvédelmi meteorológiai állomás-telepítési projekt” hívta fel a figyelmet arra, milyen fontos a Kárpát-medence változékony időjárási viszonyai között, hogy a települések lakosai biztosabb időjárási adatokat és előrejelzést kaphassanak.

Mára a kisebb létszámú települések költségvetése is megengedi, hogy professzionális minőségű, hosszú évekig megbízhatóan működő helyi meteorológiai állomást rendeljenek.

A lakosság igazi „KÖZSZOLGÁLTATÁS”-ként nyugtázza, ha a város honlapján, vagy akár okostelefonos applikáción keresztül bárhol és bármikor elérhetőek településük időjárási adatai és azok megbízható előrejelzése.

Ezen dolgozik csapatunk és büszkék vagyunk arra, hogy egyre több magyar település csatlakozik a TISZ (Települési Időjárási Szolgálat) hálózatához.

Kérjük tanulmányozza honlapunkat, a letölthető anyagokat és bátran lépjen velünk kapcsolatba, biztosra veheti, hogy tudunk Önnek, Önöknek segíteni!

üdvözlettel:

Klotz Péter tulajdonostárs, polgármester

Csapatunk, mely az Ön rendelkezésére áll:

Egri D. János TISZ projekt igazgató
e-mail: egri.d.janos@tisz.hu
mobil: 06-20-478-0880
Bíró Zoltán szerviz-mérnök
e-mail: biro.zoltan@agrarin.hu
mobil: 06-20-428-3100
Sárdi Péter mérnök-informatikus
e-mail: sardi.peter@agrarin.hu
mobil: 06-30-502-9720

Stratégiai Partnereink:

Agrárin Agrárinformatikai Rendszerház Kft.
Pessl Instruments Ges.m.b.H. – Ausztria, Weiz – www.fieldclimate.com
R.M. Young Inc. – USA, Michigan
Rotronic AG – Svájc, Mettlingen

OAMSZ Nonprofit Kft.
székhely: 8692 Szőlősgyörök,
Arany János utca 33.
adószám: 23780411-2-14
cégjegyzék: 14-09-312233